Over mijn bureau

Schinkelshoek – communicatie & advies is het bureau van Jan Schinkelshoek.
Na zijn vertrek uit de Tweede Kamer heeft Schinkelshoek, oud-communicatiemanager bij het CDA, het ministerie van Justitie en de Rabobank Groep en voormalig hoofdredacteur van de Haagsche Courant, zich vanaf de nazomer van 2010 in Den Haag gevestigd als zelfstandig communicatieadviseur.

Puttend uit zijn jarenlang ervaring op het snijvlak van journalistiek, communicatie en politiek, is Schinkelshoek – communicatie & advies het ‘Haagse’ bureau bij uitstek dat overheden, bedrijven, instellingen en andere organisaties van dienst kan zijn.
Een praktische, nuchtere en vooral ook doelgerichte aanpak gaat schuil achter grote woorden als communicatiestrategie, public relations, positionering, crisiscommunicatie, reputatiemanagement, boardroom counseling, mediamanagement, public affairs en politieke marketing.
Je wilt toch iemand uit de praktijk, iemand die het allemaal heeft meegemaakt?

Schinkelshoek – communicatie & advies heeft zich geassocieerd met PSZvS, het gereputeerde Haagse bureau voor communicatiemanagement en public affairs [pszvs.nl]. Ook werkt Schinkelshoek samen met Van Keep/Issuemakers, een gespecialiseerd bureau uit Amstelveen dat weet hoe je zaken op de politieke en maatschappelijke agenda moet zien te krijgen [www.issuemakers.nl].
Jan Schinkelshoek is verbonden aan de Haagse Campus van de Universiteit van Leiden, waar hij gastcolleges over politieke communicatie, politiek-bestuurlijke sensitiviteit en public affairs geeft.

Advertentie